Nooit meer grote hoeveelheden voorbedrukte etiketten op voorraad: Bronx maakt etiketten printen op de werkvloer mogelijk. Dit systeem is makkelijk in gebruik en zeer efficiënt voor bedrijven met meerdere locaties.

Mobiele labelprinter

Uw werknemers sturen middels een app op een tablet de mobiele labelprinter aan en printen direct op de werkvloer de benodigde etiketten met de juiste informatie. Ze kunnen meteen door met hun taken. Met Bronx maakt u gegarandeerd een efficiëntieslag en bespaart zo kosten. Koppelt u Bronx aan Manhattan, dan is uw voorraad direct bijgewerkt.

Bronx biedt inzicht in bedrijfsresultaten

Beheer in Bronx gaat heel eenvoudig via een webbased app, die overal benaderbaar is. U voert bijvoorbeeld producten in, verwijdert artikelen en beheert de gebruikers. Het uitgebreide logsysteem toont u diverse statistieken die u goed inzicht geven in uw bedrijfsresultaten. Volg de productiviteit per werknemer, per product of allebei. Zo krijgt u snel inzicht in behaalde targets en gewerkte uren van uw werknemers.

 

Een complete urenregistratie, inclusief verlof en ziekteverzuim, behoort ook tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag over de vele opties binnen Bronx.

Bronx

© 2017 Roboto Graphics

  • Facebook - White Circle

Blockstoftware.nl is onderdeel van de Roboto Groep. De Roboto Groep is een samenwerkingsverband van PrinterPlaza.nl, BlockSoftware.nl, PrinterVerhuur.nl, Roboto Graphics, Roboto Consultancy en Detect ICT. De Roboto Groep deelt de visie om samen met de klant tot een totaaloplossing te komen. Kijk op de website van de Roboto Groep, www.robotogroep.nl, voor meer informatie over dit succesvolle samenwerkingsverband.