top of page

Nooit meer grote hoeveelheden voorbedrukte etiketten op voorraad: Bronx maakt etiketten printen op de werkvloer mogelijk. Dit systeem is makkelijk in gebruik en zeer efficiënt voor bedrijven met meerdere locaties.

Mobiele labelprinter

Uw werknemers sturen middels een app op een tablet de mobiele labelprinter aan en printen direct op de werkvloer de benodigde etiketten met de juiste informatie. Ze kunnen meteen door met hun taken. Met Bronx maakt u gegarandeerd een efficiëntieslag en bespaart zo kosten. Koppelt u Bronx aan Manhattan, dan is uw voorraad direct bijgewerkt.

Bronx biedt inzicht in bedrijfsresultaten

Beheer in Bronx gaat heel eenvoudig via een webbased app, die overal benaderbaar is. U voert bijvoorbeeld producten in, verwijdert artikelen en beheert de gebruikers. Het uitgebreide logsysteem toont u diverse statistieken die u goed inzicht geven in uw bedrijfsresultaten. Volg de productiviteit per werknemer, per product of allebei. Zo krijgt u snel inzicht in behaalde targets en gewerkte uren van uw werknemers.

 

Een complete urenregistratie, inclusief verlof en ziekteverzuim, behoort ook tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag over de vele opties binnen Bronx.

Bronx

bottom of page