top of page

Een website of webshop maken begint natuurlijk met de lay-out en inhoud. Maar er zijn twee zaken die uw aandacht verdienen: onderhoud en hosting. Bij Blocksoftware.nl bent u in goede handen, want wij rekenen al deze zaken tot onze corebusiness. Hieronder leest u hoe wij samen met u te werk gaan om een gewenste website te creëren.

1. Website of webshop

Een website of webshop ontwikkelen is een creatief proces. Zeker in de beginfase vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Samen wisselen we ideeën uit, bespreken de mogelijkheden en bedenken oplossingen. We blijven dicht bij de website of webshop die u voor ogen heeft. Na uw akkoord op de offerte gaan we aan de slag met de lay-out. Een week later leggen wij verschillende concepten aan u voor. Het ontwerp dat u kiest werken we verder uit.

2. Programmeren

Daarna beginnen wij aan het programmeerwerk. Blocksoftware.nl levert maatwerk. Dat betekent dat u bepaalt wanneer de website of webshop klaar is! Na uw akkoord gaat de site online.

3. Onderhoud

Bezoekers verwachten een goed onderhouden website of webshop. Dat wekt vertrouwen en zet de bezoeker aan tot actie. Voor het succes van uw site of webshop is het dus belangrijk dat onderdelen zoals de nieuwspagina, eenvoudig worden geüpdatet.

Kiest u ervoor om uw site zelf te onderhouden? Dan koppelt Blocksoftware.nl een gebruiksvriendelijke beheermodule aan voor uw website of webshop. Of sluit bij ons een onderhoudscontract af. Wij voeren wijzigingen door op uw website of webshop, zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming. Nog een voordeel van het onderhoudscontract is de veiligheid van uw site of shop.

 

Wij installeren updates voor uw website om te voorkomen dat u gehackt wordt. Dit wordt gedaan zodra de update goed is getest. Zonder onderhoudscontract bent u zelf verantwoordelijk om deze updates bij te houden, te testen en te installeren.

 

4. Hosting
Een website of webshop is pas toegankelijk voor bezoekers zodra hij online staat. Het is nodig om de website of webshop te hosten, hier is een domeinnaam voor nodig. Wij hebben keuze uit meer dan 350 TLD extensies zoals .nl. Meer informatie over hosting is hier te vinden.

 

5. Prijzen
Geen enkele website of webshop is hetzelfde, om die reden variëren de prijzen per website of webshop. Naar aanleiding van uw wensen stellen wij een offerte op. Heeft u interesse in Blocksoftware.nl en wilt u een prijsindicatie ontvangen, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Website en webshop

bottom of page