top of page

Automatiseer nu uw voorraadbeheer en de processen met betrekking tot goederenstromen binnen uw organisatie met Manhattan. Manhattan is ons innovatieve Warehouse Management Systeem (WMS), dat past bij elk voorraadhoudend bedrijf; groot of klein.

Basismodule Manhattan

Wij maken pakketten die uw webshop, magazijn en financiële administratie met gemak koppelen. Een compleet WMS-systeem zoals Manhattan is nauwelijks op de markt te vinden. Onze basismodule is een configuratie op maat, dus geheel naar uw wensen. Vervolgens laat de basis zich makkelijk uitbreiden met aanvullende modules. Ook voor eenvoudig omzetten in andere talen.
Van kleine webshops tot grote webwinkels, onze WMS-pakketten bieden iedere klant de beste oplossing.

Met Manhattan beheert u onder meer:

  • Producten

  • Magazijnlocaties

  • Voorraden

  • Verkooporders

  • Inkooporders

  • Organisaties en contactpersonen.
     

Bij het basispakket is een koppeling met een Magento webshop beschikbaar.

Volledige koppeling met leverancier

Vergroot uw efficiëntie: kies voor een directe koppeling van Manhattan met de systemen van uw leveranciers. Producten, voorraden en prijzen worden automatisch ingelezen. Ook zeer effectief bij frequente prijswijzigingen en acties.

Assisted WMS

Manhattan is grotendeels een assisted WMS, waarbij de beheerder de taken in Manhattan toewijst. Aangevuld met een scan-applicatie die u op uw scanner(s) kunt installeren.
Bovendien is een koppeling mogelijk met een financiële applicatie, zodat u producten, verkooporders en CRM-gegevens kunt overzetten naar bijvoorbeeld Exact Online.

Manhattan

bottom of page