top of page

Door middel van een domeinnaam maakt u uw website, webwinkel of e-mail bereikbaar op het internet. Met een unieke domeinnaam kunnen uw potentiële klanten u gemakkelijk vinden op het internet. Een domeinnaam is van groot belang omdat u zich hiermee online bekend maakt.

Ruime keuze

Onderschat het kiezen van een goede domeinnaam niet. Uw klanten moeten deze naam immers makkelijk kunnen onthouden. Een veel gekozen optie is een domeinnaam met daarin de bedrijfsnaam, een dienst of product verwerkt. Blocksoftware.nl registreert uw domeinnaam, als deze beschikbaar is, voor uw site of webshop. Heeft u al een domein? Dan kunnen wij deze verhuizen.
Vervolgens kiest u de juiste TLD, ofwel top level domain. Bent u vooral op Nederlandse klanten gericht, dan kiest u .nl. Via ons heeft u de keuze uit wel 644 TLD-extensies. Samen kiezen we de juiste voor uw bedrijf.

Hosting website

Wij bieden voor de hosting verschillende pakketten aan. Door het aanbieden van verschillende pakketten is er altijd wel een die naadloos aansluit op uw website of webshop. Voor meer informatie over de pakketten kunt u contact opnemen.

Hosting informatie

Hosting is het 24 uur per dag beschikbaar stellen van uw website en e-mail op internet. Zonder hosting is uw website niet bereikbaar voor anderen. Bij hosting zijn de snelheid van de verbinding en de server van belang. Blocksoftware.nl bezit meerdere krachtige servers in datacenters te Zoetermeer en Delft.

Onze helpdesk is elke werkdag voor u bereikbaar. Bij grote storingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Zijn er problemen of vragen, dan kunt u altijd bij onze medewerkers terecht! Onze tool monitort alle servers 24/7.

Domeinen en hosting

bottom of page